SNACKS & VLAAMSE FRIET MOES

SNACKS & VLAAMSE FRIET MOES Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snacks & Vlaamse Friet MOES. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 17:27 I advise before you buy from Moes check it expensive and Shit they only give to you what is left Rubish
26 jul 2022 om 18:11 It is a small and expensive dish (small portion). And you have to wait for a long time (+60 minutes)
2 jul 2022 om 19:49 Ik had broodje shoarma besteld woon letterlijk 1 minuut vandaan maar heb me voet gekneusd en dan langer dan 1uur opgewacht en dan de verkeerde bestelling had geen shoarma maar kapsalon heel slecht dit
12 jun 2022 om 22:17 Waardeloos!!! Bestelling na 2 uur nog steeds niet ontvangen!!! En restaurant heeft geen tel nr!!!!! Geld terug storten graag en compensatie.
13 apr 2022 om 17:17 Heb enorm lang moeten wachten op de bezorging maar, het eten was echt top.
1 mrt 2022 om 21:11 Ruim 96 min en nog koud ook. 96 min gewacht.Dit is niet normaal!!!! Nooit meer.ligt dit aan thuis bezorgt of aan het restaurant waar ik het besteld??? In ieder geval .NOOIT MEER!!!!!!
26 feb 2022 om 20:26 De bezorger heeft half uur moeten wachten. Wij anderhalf uur. Half gevuld bakje kapsalon. Dat moet beter kunnen.
4 feb 2022 om 16:54 Duurde bijna twee uur voordat er geleverd werd..
4 jan 2022 om 9:23 Bezorgen duurde lang, maar het eten was het uiteindelijk waard. Het kwam warm aan en het overtrof mijn verwachting van een kapsalon.
1 jan 2022 om 10:25 was als altijd heel goed, moeten de mensen vaker proberen.
20 dec 2021 om 0:19 Kleffe hap. Zag eerst het verschil niet tussen de kip en de frites.. geen aanrader
19 dec 2021 om 20:22 Top eten, goeie shoarma , goeie pita,